Sıcaklıklar Devam Edecek mi? Nevşehir ve İlçelerinde Haftalık Hava Durumu Raporu

Nevşehir için açıklanan son hava durumu raporuna göre kentte sıcaklıklar devam edecek. Özellikle hafta sonu yağış beklenmemesi, kenti ziyaret etmek isteyen ve dışarıda vakit geçirmeyi planlayan vatandaşlar için büyük bir avantaj sunuyor.

Nevşehir ve ilçeleri için güncellenen hava durumu raporuna göre 19 Temmuz 2024 Cuma günü itibariyle bölge genelinde açık bir hava bekleniyor. Gün boyunca en yüksek sıcaklık 30°C, en düşük sıcaklık ise 19°C olacak. Hissedilen sıcaklık ise genel olarak aynı seviyelerde seyredecek. Rüzgarın kuzey-kuzeydoğudan (KKD) 7.77 km/s hızla esmesi beklenirken, nem oranı yüzde 39 civarında olacak. Yağış ihtimali bulunmayan günde, bulut oranı da sıfır olarak tahmin ediliyor.

Günün ilerleyen saatlerinde hava durumu tahminleri şu şekilde:

Haftalık Hava Durumu

Gelecek haftaya dair hava durumu raporları da açık ve güneşli havaların devam edeceğini gösteriyor. Cumartesi ve Pazar günleri sıcaklıklar 30°C / 19°C aralığında seyredecek.

Aynı şekilde Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri de açık ve güneşli geçecek. Salı günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Haftanın son günü olan Cuma ise tekrar açık hava ile geçecek.

İlçelere Göre Hava Durumu

Nevşehir’in ilçelerinde de benzer hava koşulları hakim olacak.

Exit mobile version