Suvermez Kapadokyaspor Gaziantep Gücü ile Karşılaşacak

Suvermez Kapadokyaspor, Gaziantep Gücü ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi taraftarları için skor tahmin yarışması düzenledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, 4. hafta mücadelesinde Gaziantep Gücü ile karşı karşıya geliyor. 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14:00’te Gaziantep Batur Stadı’nda oynanacak bu zorlu karşılaşma öncesinde Suvermez Kapadokyaspor yönetimi, taraftarları için özel bir yarışma düzenledi.

Suvermez Kapadokyaspor’un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre Gaziantep Gücü karşılaşmasının skorunu doğru tahmin eden iki taraftara geçen sezonun antrenman tişörtü veya eşofmanı hediye edilecek. Katılmak isteyen taraftarlar, skor tahminlerini Facebook veya Instagram hesaplarından yapabilecek. Yarışmanın kazananları, skor tahmini doğru olanlar arasından kura ile belirlenecek.

Taraftarların tahminlerinde 2 veya daha fazla tahminde bulunmaları durumunda ise katılımları geçersiz sayılacak. Bu özel hediye çekilişi, Suvermez Kapadokyaspor taraftarları arasında heyecan yaratırken Gaziantep deplasmanındaki önemli karşılaşmaya da ilgi çekiyor.

Exit mobile version