Suvermez Kapadokyaspor Lige Beraberlikle Başladı

Suvermez Kapadokyaspor, ligin ilk maçında 10 kişi kaldığı mücadelede İnce Gençlik Spor ile 2-2 berabere kalarak sezona bir puanla başladı.

Nevşehir’in Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Suvermez Kapadokyaspor, sezonun ilk maçında İnce Gençlik Spor ile 2-2 berabere kaldı.

Fikret Tunca Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, Suvermez Kapadokyaspor, zorlu geçen mücadelede sahadan bir puanla ayrıldı. Maçın ilk golü 9. dakikada geldi. İnce Gençlik Spor’dan Ümit Başak, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Suvermez Kapadokyaspor, 25. dakikada Onur Nejdet Duman’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda tempo yükseldi. Suvermez Kapadokyaspor, 57. dakikada Adem Hakan Ali Denizer’in attığı golle skoru dengeledi. Maçın 70. dakikasında Anıl Bircan sahneye çıktı ve attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi. İnce Gençlik Spor, son dakikalarda bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi ve mücadele bu sonuçla sona erdi. Suvermez Kapadokyaspor, ligin ilk haftasında sahadan bir puanla ayrıldı.

Exit mobile version