Suvermez Kapadokyaspor’dan Taraftara Sürpriz! Doğru Skor Tahminine Hediye

Suvermez Kapadokyaspor, Şehitkamil Belediye SK ile oynayacağı maç öncesinde, skor tahmini yarışması düzenleyerek iki taraftarına geçtiğimiz sezonun antrenman tişörtü veya eşofmanını hediye edecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta heyecan devam ederken 3. hafta karşılaşmasında Suvermez Kapadokyaspor, evinde Şehitkamil Belediye SK’yı ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak mücadele, Suvermez’deki Fikret Tunca Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Suvermez Kapadokyaspor, bu önemli karşılaşma öncesinde taraftarlarına yönelik bir yarışma düzenledi. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre maçın skorunu doğru tahmin eden taraftarlar arasında yapılacak kura ile 2 kişiye, geçtiğimiz sezonun antrenman tişörtü veya eşofmanı hediye edilecek. Yarışmaya katılmak için Facebook veya Instagram üzerinden doğru skor tahmini yapmak yeterli olacak.

Her katılımcı yalnızca bir tahmin yapabilecek ve birden fazla yanıt verenler yarışma dışında bırakılacak. Kazananlar, skor doğru tahmin edenler arasında çekilecek kura ile belirlenecek.

Suvermez Kapadokyaspor-Şehitkamil Belediye SK karşılaşması, hem sahadaki mücadele hem de taraftarların kazanma heyecanı ile dolu bir Pazar günü vaat ediyor.

Exit mobile version