Ticaret Bakanı Bolat, NTSO ve TOBB Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Bolat ile dış ticaret ve gümrük geçişleri üzerine istişarede bulundu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve GTİ A.Ş. Başkanı M. Arif Parmaksız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile makamında bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, NTSO Başkanı Parmaksız, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte dış ticaretin gelişimi ve gümrük geçişlerinin daha etkin hale getirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Parmaksız, “TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ı ziyaret ettik. Dış ticaretimizdeki olumlu gelişmeler ve gümrük işlemlerinin daha verimli hale getirilmesi konularında görüşmeler gerçekleştirdik. Bakanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve heyeti ile yaptıkları toplantının verimli geçtiğini ifade etti. Bolat, “Bugün, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğindeki heyetle Bakanlığımızda bir toplantı yaptık. Toplantımızda ihracattaki artışlar ve ithalattaki düşüş eğilimi ile gümrük geçişlerinin daha etkin hale getirilmesi üzerine faydalı görüş alışverişlerinde bulunduk. Hisarcıklıoğlu ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.

Exit mobile version