TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilgi Günü Etkinliği Online Olarak Düzenlenecek

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilgi Günü etkinliğini 12 Eylül 2024'te çevrim içi olarak düzenleyecek ve araştırmacılara TÜBİTAK 1001 Programı hakkında bilgi verecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Teknoloji Transfer Ofisi tarafından çevrim içi olarak organize edilecek “TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilgi Günü” etkinliği için hazırlıklar sürüyor. Araştırmacılar, TÜBİTAK’ın Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (1001) hakkında bilgi sahibi olmak için bu etkinliğe katılabilecek.

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen ve bilimsel temellere dayanan projeleri desteklemeyi amaçlayan TÜBİTAK 1001 Programı, yeni bilgilerin üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması ve teknolojik problemlerin çözülmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Programın 2024 yılı ikinci dönem başvuruları 23 Eylül 2024’te sona erecek.

Bilgilendirme etkinliği, 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 10:30’da başlayacak. Etkinlikte konuşmacı olarak Öğr. Gör. Ekrem Aydın yer alacak. Program kapsamında, TÜBİTAK ARDEB 1001 programına genel bir bakış, proje yazımında dikkat edilmesi gereken noktalar ve ARDEB 1001’deki yenilikler hakkında bilgi verilecek. Ayrıca TÜBİTAK tarafından desteklenmiş ve tamamlanmış projelerin veri tabanına erişim konuları da ele alınacak.

Etkinliğe katılmak isteyen araştırmacılar, kayıt linki üzerinden başvuruda bulunabilecek ve kendilerine toplantı katılım linki e-posta ile iletilecek.

Exit mobile version