TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Kaymak’tan NTB Başkanı Salaş’a Ziyaret

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret ederek ülke gündemine dair değerlendirmede bulundu.

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ülke gündemi ve kurumlar arası işbirliği konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, TÜİK’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde yer alan 26 Bölge Müdürlüğü’nün ihtiyaç duyulan alanlarda veri topladığını ve bu verilerin analiz edilerek Genel Merkeze sunulduğunu belirten Kaymak, bu verilerin ülkenin her alanında kullanıldığını ifade etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Salaş, TÜİK’in verilerinin iş adamlarına yol gösterdiğini ve oda ile borsalara üye iş insanlarının bu verilerle iş yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını belirtti.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Exit mobile version