TÜRES Heyeti Nevşehir’de Restoranları Ziyaret Etti

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkan Vekili Savaş Bulut, Nevşehir'deki restoranları ziyaret etti.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkan Vekili Savaş Bulut, beraberindeki heyetle birlikte Nevşehir’deki restoranlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiçekli ile birlikte hareket eden TÜRES Genel Başkan Vekili Savaş Bulut, şehir merkezi ve beldelerdeki restoranları ziyaret ederek işletmecilerin taleplerini ve önerilerini dinledi.

Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nin açılışı için şehre gelen TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, heyete sonradan katılarak Nevşehir’deki restoran işletmecileriyle bir araya geldi. Bingöl ve TÜRES heyeti, Nevşehir esnafıyla sektöre dair görüş alışverişinde bulunarak, gelecekteki faaliyetler ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretlerde TÜRES Genel Başkan Vekili Savaş Bulut’un yanı sıra Teşkilatlanma Başkanı Metin Tatlışen, Genel Sekreter Rıdvan Turşak, Sakarya İl Başkanı Burak Tan, Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiçekli ve diğer üyeler de yer aldı.

Exit mobile version