UMDE Dini Tetkikler Dergisi TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de Taranmaya Başlandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından yayınlanan UMDE Dini Tetkikler Dergisi, TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin'de taranmaya başlandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından yayımlanan UMDE Dini Tetkikler Dergisi, TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de taranıyor.

Dergi, ‘Temel İslam Bilimleri’, ‘İslam Tarihi ve Sanatları’ ve ‘Felsefe ve Din Bilimleri’ alanlarında Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde araştırma, derleme makalelerinin yanı sıra çeviri, değerlendirme ve kitap kritiği çalışmalarına yer veriyor.

UMDE Dini Tetkikler Dergisi, DOAJ, EBSCO, CNKI ve Ulrich’s Periodicals Directory gibi uluslararası indekslerin yanı sıra artık TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de de taranarak akademik dünyadaki erişilebilirliğini artırıyor. Yılda iki sayı olarak (30 Temmuz ve 30 Aralık) yayımlanan dergi, her sayısı için belirlenen makale kabul tarihlerine göre içeriklerini zenginleştiriyor.

30 Temmuz tarihli sayı için makale kabul tarihleri 31 Aralık – 15 Haziran, 30 Aralık tarihli sayı için ise 31 Temmuz – 15 Kasım.

Exit mobile version