Ünlü İsimlerden Arda Güler’e Destek Paylaşımı

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın antrenman sırasında genç futbolcu Arda Güler'in elinden formasını çekip almasına dair paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye – Portekiz maçında sahada fazla süre almayan Arda Güler’in antrenman sırasında formasının çekilip alınması büyük tepki topladı.

Teknik direktör Vincenzo Montella, bu hareketi nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi. Ahmet Mümtaz Taylan, Mustafa Sandal ve Yaşar gibi ünlü isimler de sosyal medya üzerinden Montella’ya sert tepkilerde bulundu.

Menajerlerin baskısı üzerine kadro seçimi yaptığı iddia edilen Montella’ya sadece Arda Güler ile ilgili değil başarılı futbolculardan Yusuf Yazıcı, Semih Kılıçsoy gibi isimlerin yedekte tutulmasıyla ile ilgili eleştiriler de geliyor.

26 Haziran günü milli takımımızın Çekya ile oynayacağı maç öncesinde Montella’nın görevine son verilmesi, yapılan hatalardan ders çıkarılıp yeni taktikler denenmesi gibi bir çok istek hem ünlü isimlerden hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından dile getiriliyor.

Exit mobile version