Ürgüp Bağ Bozumu Festivali Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Ürgüp Bağ Bozumu Festivali, bu yıl 7-8 Eylül tarihlerinde zengin etkinlikler ve farklı sürprizlerle kutlanacak.

Ürgüp’ün geleneksel Bağ Bozumu Festivali, bu yıl 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Yıllardır büyük bir coşkuyla kutlanan festival, bu kez yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle daha da renklenecek. Organizasyon, Ürgüp Meydanı’nda başlayacak ve bölgenin simgelerinden biri olan Ürgüp Peribacaları’nın bulunduğu bağlarda devam edecek.

İstanbul’dan gelen 22 kişilik bir ekibin de katılacağı festivalde, ziyaretçileri birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. Etkinliğin en dikkat çekici bölümlerinden biri, yakında Ürgüp’te kapılarını açacak olan Avangarde Otel’in sponsorluğunda gerçekleşecek olan açık hava çello konseri olacak. Doğayla iç içe, tarihi dokunun içinde yankılanacak olan bu konser, festivalin unutulmaz anlarından biri olarak şimdiden heyecan uyandırıyor.

Festival komitesinin hummalı çalışmaları sonucunda, Ürgüp Bağ Bozumu Festivali bu yıl daha da iddialı bir hale getirildi. Ürgüp’ün dört bir yanından üreticiler, 7 Eylül 2024 saat 15:00’da şölen alanında traktörleriyle buluşacak. Festival alanına gelen üreticiler, traktörlerini süsleyerek bu coşkulu etkinliğe renk katacaklar. Festivalde en iyi üzümün seçileceği gibi en güzel süslenmiş traktör de ödüllendirilecek.

Exit mobile version