Ürgüp Belediye Başkanı Bul, Kapalı Pazar Yeri Projesi İçin Mansur Yavaş’tan Destek İsteyecek

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, hayata geçirmek istediği kapalı pazar yeri için destek almak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmek üzere Ankara'ya gitti.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, Kapalı Pazar Yeri projesi hayata geçiriliyor. Ürgüplü mimarlık ofisleri ve mimarların gönüllü olarak hazırladığı projeyi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sunmak üzere bugün Ankara’ya giden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, projeye destek isteyecek.

Başkan Bul, saat 10.30’da gerçekleşecek olan görüşme öncesi, sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. Bul, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün 10:30’da Ankara’da Mansur Yavaş Başkan ile görüşmem var. Görüşme konum, Ürgüp yeni üstü kapalı pazar yerinin inşaatında destek istemek. (Bu nedenle bugün, Hacı Bektaş’ta açılış yapmaya gelen Ekrem Başkan’a eşlik edemiyorum. Ama Belediyeden temsilcilerimiz orada olacak). Yeni Pazar yeri projesini, Ürgüp’te faaliyet gösteren mimarlar ortak çalışarak hazırladılar. Böylesi bir birlikteliğin Ürgüp’te uzun zamandır ilk defa olduğu, bana söylendi ki çok hoşuma gitti. Zaten görev sürem içerisinde önemli isteklerimden bir tanesi, Ürgüp için tüm Ürgüplüler ile birlikte harekete geçebilmek. Bugünkü görüşmemin olumlu sonuçlanmasını diliyorum ama velev ki olmadı, başka çözüm planlarım da var.”

Başkan Bul, projeye katkı sunan mimarlık ofisleri ve mimarlara teşekkür etti ve şu isimleri saydı:

Argos Atölye
Asena Çetinkaya
Aysun Toprak
Betül Köklücan
FCA Mimarlık
İmran Karaca
Lapis Mimarlık
Onur Eryılmaz

Exit mobile version