Ürgüp Belediye Başkanı, Eski Okul Binasını Yaşlı Bakımevine Dönüştürmeyi Planlıyor

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, bir okul binasının yaşlı bakımevine dönüştürülmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis talebinde bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, ilçede bir okul binasının yaşlı bakımevine dönüştürülmesi amacıyla harekete geçti. Başkan Bul, daha önce okul yapımı konusunda katkıda bulunan İbrahim Aydın ile yaptığı görüşmelerde, okul binasının yaşlı bakımevi olarak kullanılmasının tüm yatırımını üstleneceğini belirtti.

Hazine’ye ait olan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilen bina için Başkan Bul, Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı göndererek binanın yaşlı bakımevine dönüştürülmesi için yeniden tahsis edilmesini talep etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın tahsisin iptali için Hazine’ye başvuruda bulunması durumunda, Hazine’nin de binayı bu amaçla tahsis etmesi bekleniyor.

Başkan Bul, binanın tahsisinin ardından mimarlarla avan proje hazırlatacağını ve projeyi İbrahim Aydın’a devredeceğini açıkladı. Belediye olarak projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Bul, sürecin hızlı ilerlemesi halinde olumlu sonuç alacaklarını ifade etti. Ayrıca, Valiliğe de konu hakkında bilgi verdiğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version