Ürgüp Belediye Başkanı’ndan Aksalur Mahallesine Destek

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Aksalur Mahallesi’ni ziyaret ederek önemli projelerin hayata geçirileceğini duyurdu.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Aksalur Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Bul, Aksalur Mahallesi’ni ziyaret ederek, fırının bina yenileme çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Başkan Bul, kendi evinde kullanmak üzere satın aldığı fayanslardan arta kalan 4.5 kutuyu fırının yenilenmesi için mahalleye gönderdiğini ifade ederek, “Benim de bu çalışmada katkım olsun” dedi.

Mahalledeki fırının sadece günlük ekmek üretimiyle sınırlı kalmayacağını, ayrıca ata tohumundan ekmek üretimine de başlanacağını açıklayan Başkan Bul, bölgedeki çiftçilerin ata tohumu üretimi konusunda da desteklenebileceğini dile getirdi. Talep doğrultusunda, çiftçilerin alım garantili ata tohumu üretimi yapmaları için teşvik edileceği bildirildi.

Ayrıca çok yakın bir tarihte Aksalur’da belediyeye ait 12 dükkan ve 2 dairenin ihalesine çıkılacağını açıklayan Başkan Bul, bu yerlerin uygun fiyatlarla kiraya verileceğini duyurdu. Özellikle depo arayan esnafların bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini belirten Bul, esnafları ihaleye katılmaları konusunda teşvik etti.

Başkan Bul, bu çalışmaların hem Aksalur Mahallesi’nin canlanmasına hem de esnafların ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Exit mobile version