Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Satranç Kursu İçin Kayıtlar Başladı

Ürgüp Belediyesi tarafından duyurulan bilgilere göre 13 yaş ve üzeri vatandaşlar için satranç kursu kayıtları başlamıştır. Kurs detayları ve başvuru bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ürgüp Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikleri yaygınlaştırmak amacıyla Kültür ve Sanat Akademisi’ni hayata geçirdi. Akademi bünyesinde, dans, koro ve yoga gibi disiplinlerde kurslar düzenlenirken, başarılı ve istekli kursiyerler arasında belediye tarafından gösteri grupları oluşturulması planlanıyor.

Akademinin yeni eklenen branşları arasında yer alan Satranç Kulübü, Eylül ayı itibarıyla faaliyete geçecek. Ürgüp Belediyesi, satranç sporunu teşvik etmek ve şampiyonlar yetiştirmek amacıyla bu kulübü açtı. Satranç kursları, yaş gruplarına göre farklı gün ve saatlerde gerçekleştirilecek.

Kurslar şu şekilde düzenlenecek:

Tüm yaş grupları için dersler saat 16.00 – 17.00 arasında yapılacak ve dersler, Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi’nde (Şehit Aybüke Yalçın Kent Lokali karşısı) gerçekleştirilecek. Kurs ücreti aylık 750 TL olarak belirlenmiş olup, 2025 yılı başında güncellenecektir. Eğitmen olarak Müjgan Özsoy’un görev alacağı kursların kayıt dönemi 13 Ağustos – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Başvurular ve detaylı bilgi için akademi.urgup.bel.tr adresi ziyaret edilebilir.

Exit mobile version