Ürgüp Belediyesi’nden Kadınlara Özel Seminer: “Kendini Keşfet”

Ürgüp Belediyesi, kadınların kendilerini tanımalarına ve öz kimliklerini bulmalarına yardımcı olmak amacıyla “Kendini Keşfet” başlıklı bir seminer düzenliyor.

Ürgüp Belediyesi, kadınların öz kimliklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla “Kendini Keşfet” semineri düzenliyor.

Arzu Sakızlı’nın yönetiminde gerçekleşecek olan seminer, Ürgüp Belediyesi’nin “Yaşama Dair Buluşmalar” serisinin ilk etkinliği olacak. Seminer, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00-21.00 arasında Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Seminerde, kadınların günlük yaşamlarındaki rollerine ve bu rollerin ötesindeki gerçek kimliklerine odaklanılacak. Kadınların; anne babalarının kızı, kardeş birliğinin parçası, birilerinin arkadaşı, eş, anne, evin aşçısı ve temizlikçisi olarak farklı kimliklere büründüğü yaşamlarda, iç dünyasını, değerlerini, yeteneklerini ve tutkularını ne kadar tanıdığı sorgulanacak. Öz kimliğimizin farkında mıyız?” Bu soruya cevap arayan seminerde, kadınların kendilerini daha iyi tanımalarına ve potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olunacak.

Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gelin, hayatımızın en değerli yolculuğuna birlikte çıkalım. Arzu Sakızlı yönetimindeki “Kendini Keşfet” buluşmasında, kendimizi tanımanın yollarını konuşalım. Daha mutlu, daha tatmin edici ve amaçlı bir yaşam sürebilmek için potansiyelimizi açığa çıkarmanın ve kendimizi gerçekleştirmenin ilk adımlarını atalım. Sizleri “Yaşama Dair Buluşmalar” serisinin ilk buluşması “Kendini Keşfet” seminerine bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Seminere katılmak isteyenler için kayıtlar başladı. Ürgüp Belediyesi’nin web sitesi üzerinden başvurular alınıyor.

Exit mobile version