Ürgüp’te Akşamları Kaya Aydınlatması Yapılacak

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un öncülüğünde, Ürgüp’teki otellerin kaya aydınlatmalarını modern LED ve gün ışığı lambalarıyla yapacağı yeni bir proje başlatıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un önderliğinde, şehirde estetik ve fonksiyonel yenilikler devam ediyor. Meclis üyesi Muammer Erinal ve Melek Girmez’in katkılarıyla gerçekleştirilen park peyzajı projelerinin ardından, Ürgüp’te yeni bir güzelleştirme çalışması daha devreye alındı.

Otelcilerin çoğuyla anlaşma sağlanarak hayata geçirilen otomatik kaya aydınlatma projesi, akşam saatlerinde Ürgüp’ün doğal güzelliklerini öne çıkaracak. Projeye göre her otel kendi kaya aydınlatmasını tasarruflu LED ve gün ışığı lambalarıyla sağlayacak. Elektrik ve aydınlatma giderleri ise otelcilere ait olacak.

Bu yeni uygulama ile Ürgüp’ün gece görünümünü daha da güzelleşecek. Katılım gösteren otelcilere teşekkür eden Bul, henüz projeye katılmayan diğer otelcileri de Ürgüp için bu estetik yeniliğe katkıda bulunmaya çağırdı. “Bu memleket bizim, hepimizin. Güzel olsun.” diyen Başkan Bul, projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Exit mobile version