Vali Yardımcısı Öztürk’ün Yeğenleri Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Şile'de denizde boğularak hayatını kaybeden İlhan Öztürk ve kardeşi Olgun Öztürk, Maltepe'de düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

İstanbul Şile’de denizde boğularak hayatını kaybeden İlhan Öztürk ve kardeşi Olgun Öztürk, Maltepe’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk’ün yeğenleri olan İlhan Öztürk (27) ve Olgun Öztürk (26), Şile Doğancılar Plajı’nda denize girdikten sonra kayboldular. Yapılan arama çalışmalarının ardından, iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı. Üzeyir İlhan Öztürk bilinci kapalı olarak hastaneye sevk edildi ancak kurtarılamadı. Kardeşi Olgun Öztürk’ün de cansız bedeni arama çalışmalarının sonunda bulundu.

Hayatını kaybeden Öztürk kardeşlerin cenazesi, bugün Maltepe Başıbüyük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Öztürk kardeşlerin bir de kız kardeşleri olduğu ve babalarını 14 yıl önce kaybettikleri öğrenildi.

Çok Sayıda Kişi Cenazeye Katıldı

Cenaze törenine, hayatını kaybeden kardeşlerin ailesi, yakınları ve çok sayıda üst düzey yetkili katıldı. İstanbul Valisi Davut Gül, Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen de törende hazır bulundu.

Hayatını kaybeden kardeşlerin yakınlarından Hüseyin Yıldız, “Çocuklar benim çocuklarımla beraber spor yapmışlar. Spordan sonra denize gitmişler. Babaları 14 yıl önce vefat etti. Bunlar üç kardeş; bir kız, iki erkek. Kız kardeşleri Süreyyapaşa’da hemşire olarak çalışıyor. Dört kişi denize girmiş, ikisi açılmış, ikisi kıyıda kalmış. Kuzenleri de son anda kurtulmuş. Amcaları da Vali Yardımcısı Mücahit Bey.” dedi.

Exit mobile version