Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de Başladı

Nevşehir, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenlediği Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası dün yapılan teknik toplantının ardından bugün başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası, 24-30 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 32 takım ve yaklaşık 650 sporcu ile antrenör, bu önemli etkinlikte bir araya geliyor.

Turnuva, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu, Gülşehir Spor Salonu ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Müsabakaların teknik toplantısı, 22 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Nevşehir Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Toplantının ardından, turnuva için hazırlıklar tamamlanarak takımlar sahaya çıkmaya başladı.

Katılım Gösteren Takımlar

Şampiyonaya katılan takımlar arasında Ankara’dan Ziraat Bankası ve Halkbank, İstanbul’dan İstanbul BBSK, Es Voleybol, Fenerbahçe ve Bosna Kartalları, İzmir’den Arkas Spor ve Altekma, Bursa’dan Bursa B. Şehir BLD ve Güner Karakaya Spor, Adana’dan Çukurova Efes Spor, Osmaniye’den kura ile belirlenecek takım, Kocaeli’den Körfez Akademi, Tokat’tan Tokat Gençlik Spor ve 15 Temmuz Şehit Bilal Yavuz O.O ve Çorum’dan Çorum BLD bulunuyor.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, şampiyonaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Özdemir, Nevşehir’in böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Exit mobile version