Yaşar Usalan, İYİ Parti’den İstifa Etti

Nevşehir'de İYİ Parti'de uzun yıllar görev yapan ve partinin kurucu üyeleri arasında yer alan Yaşar Usalan, sürpriz bir şekilde istifa etti.

Nevşehir İYİ Parti’de önemli bir gelişme yaşandı. Partinin uzun yıllar boyunca hem kurucu üyesi hem de belediye meclis üyesi olarak görev yapmış olan Yaşar Usalan, istifasını açıkladı. Usalan, parti içindeki siyasi istikrarsızlık ve yetersizlikler nedeniyle bu kararı aldığını belirtti.

Yaşar Usalan, yaptığı açıklamada, İYİ Parti’deki dava arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği istişareler sonrasında parti içindeki sorunları değerlendirdiğini ve bu sebeple istifa etmeye karar verdiğini ifade etti. Usalan, “Parti içerisindeki siyasi istikrarsızlığı ve basiretsizliği gördükten sonra, kurucu üyesi olduğum ve geçmiş dönemlerde belediye meclis üyeliği yaptığım İYİ Parti’den istifa etme kararı aldım.” dedi.

İstifasını duyuran Yaşar Usalan, İYİ Parti’nin mevcut genel başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine de başarılar diledi. Usalan, “İYİ Parti’nin genel başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version