Yazar Hülya Kavuzlu, Okuyucularıyla Nevşehir’de Buluştu

Yazar ve eğitmen Hülya Kavuzlu, Nevşehir’de düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında okuyucularıyla “Hakikat Yansımaları” adlı sohbet programında buluştu.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri, ünlü yazar ve eğitmen Hülya Kavuzlu’yu ağırladı. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen “Hakikat Yansımaları” adlı sohbet programında Hülya Kavuzlu, katılımcılarla derin bir sohbet gerçekleştirerek okuyucularıyla bir araya geldi.

Etkinlikte Kavuzlu, hayatın içindeki hakikatleri ele alarak, katılımcılara farklı bakış açıları sundu. Samimi atmosferde geçen programda Kavuzlu, yazarlık serüveninden ve eğitmenlik tecrübelerinden de bahsederek dinleyicilerin sorularını yanıtladı.

Yazar Hülya Kavuzlu, Aralık ayında düzenlenecek bir başka seminerle yeniden Kültür ve Sanat Günleri’ne konuk olacak. Nevşehir Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine katkıda bulunan bu tür programlar, bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

Exit mobile version