Yeni Dizi “Siyah Kalp” Kapadokya’da Sete Çıktı

Tims&B Productions'ın yapımcılığını üstlendiği "Siyah Kalp" dizisi, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekimlerine başladı.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Siyah Kalp”, Kapadokya’nın etkileyici atmosferinde çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Tims&B Productions tarafından üretilen ve Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk kareleri yayımlandı.

Nevşehir’de çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar otururken, senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. “Siyah Kalp”, Kapadokya’nın prestijli ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın iç içe geçmiş, karmaşık hikayesini ekranlara taşıyacak.

Hikaye, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu) ve onun zengin iş adamı eşi Samet (Burak Sergen) etrafında geçiyor. Yıllar sonra, ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerini bulmak için Kapadokya’ya gelir.

Kapadokya’daki gösterişli konakta, Nuh’un Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşması ve Melek’in Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile yollarının kesişmesi, hikayeyi oluşturuyor. Sumru, çocuklarını ailesinin gözünden uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh, aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalplerine adım atmayı başaracaklar.

Nevşehir’de çekilen “Siyah Kalp”, usta oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Esra Dermancıoğlu (Hikmet), İlker Aksum (Tahsin), Genco Özak (Esat), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. “Siyah Kalp” çok yakında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Exit mobile version